Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Aftaleindgåelsen

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Mensa Danmark har registreret betalingen.

Betingelser for deltagelse i Figure Reasoning Test (FRT) hos Mensa Danmark

Adresse på teststed oplyses ved tilmelding.

Det er ikke muligt at afbestille eller ændre af testdato, testgebyr refunderes ikke ved afbud, udeblivelse eller for sent fremmøde.

Vilkår for at deltage i FRT:

  1. Fyldt 18 år på testdato.
  2. Have fast bopæl i Danmark. Testanter med bopæl i udlandet bedes i stedet henvende sig til Mensa i deres hjemland, se www.mensa.org.
  3. Medbringe gyldigt pas eller dansk kørekort.
  4. Ikke have deltaget i FRT inden for de seneste 6 måneder før testdato.
  5. Højst deltaget i FRT 2 gange før.
  6. Er man fyldt 14 år, men endnu ikke 18, på testdato skal man desuden medbringe medbringe:
    1. Samtykkeerklæring fra http://mensa.dk/sites/default/files/ungtest.zip underskrevet af forældre/værge.
    2. Voksen ledsager som følger til og fra testen. Ledsageren må gerne selv være tilmeldt testen, og må ellers opholde sig uden for testlokalet i de 20 minutter selve testen varer.

Betingelser for indmeldelse i Mensa Danmark

Mensa Danmark forbeholder sig ret til løbende at tilsende dig foreningsrelevant information på email. Ved indmeldelse i foreningen vil du desuden blive tilmeldt nogle af foreningens mailinglister, herunder elektronisk modtagelse af medlemsbladet. Du kan til enhver tid framelde dig foreningens mailinglister.

Mensa Danmark videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart uden dit samtykke.

Levering

Når købet er blevet bekræftet sendes en bekræftelse for købet på email, men er ikke nødvendig at medbringe til testen.

Betaling

Du kan betale Online med Dankort, Visakort, Visa Electron, JCB, Eurocard og Mastercard. Beløbet hæves på din konto, på tidspunktet for testarrangementets afholdelse. Al kommunikation, vedrørende betaling, mellem dig og ePay, der er Mensa Danmarks betalingsformidler foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Mensa Danmark har ikke adgang til kortoplysningerne. Der opkræves alene det gebyr PBS kræver for at håndtere betalingen.

Har du en rabatkode til test ved Mensa Danmark, kan denne anvendes som hel- eller delvis betaling. Der kan kun benyttes een rabatkode per test. 

Bindende tilmelding

Har du meldt dig til test hos Mensa Danmark er tilmeidingen bindende, og hverken betaling eller betalingskortgebyr kan som udgangspunkt refunderes.

GDPR

Læs mere her omkring hvordan Mensa bruger dine oplysninger i henhold til GDPR

Med venlig hilsen

Mensa Danmark