Svesker gør dig genial

Svesker gør dig genial


1. april 2019 - 4:17


 

Mensas Institut for Intelligensforskning har efter grundigt testarbejde gjort en utrolig opdagelse. Det viser sig, at man kortvarigt kan booste sin intelligens til genialt niveau, hvis man en time forinden indtager 2kg svesker. 

 

I Mensa Internationals mangeårige bestræbelser på at hæve verdens generelle intelligens har vi længe jagtet de ultimative brainfoods, fødevarer der for alvor kan forbedre vores kognitive evner. Neurologien og ernæringsvidenskaben har givet os mange spændende spor, som imidlertid altid har vist sig at være falske. Vores mange frivillige forsøgspersoner har således i videnskabens navn tygget sig igennem alt fra fiskeøjne til brændenælder uden at have fået andet ud af det end kvalme og udslæt. 

 

Men vi blev bragt på sporet af geniernes føde efter fundet af et hidtil ukendt værk af William Shakespeare (1564-1616), en sonet om sveskestuvning, som blev fundet sidste år i et lokumsskur i Stratford, England. Denne opdagelse sammenholdt vi med et nøje kig på hans landsmand Isaac Newton (1642-1726), hvis videnskabelige noter alle var plettede af sveskesaft, og den serbiske videnskabsmand Nicola Tesla (1856-1943), om hvem vennerne sagde, at han fik sine bedste ideer efter at have drukket rigeligt med slibowich, Balkans populære brændevin, som også er fremstillet af blommer. 

 

Derfor har et hold på over 3000 forsøgspersoner spist sig igennem rigtigt mange svesker i vores store forskningsprojekt. Og vi har nu evidens for, at sveskerne giver en kortvarig men meget voldsom intelligensforøgelse fra middel til et stadium, hvor stort set alt, hvad man tænker, er rigtigt. Men det virker kun, hvis man når over en kritisk masse på 2,5% af sin kropsvægt, svarende til omkring 2kg for en voksen mand. Effekten indtræder efter en time og varer blot i 6 til 8 minutter, i hvilke man kan skynde sig at udrette store ting, inden sveskerne vil ud af kroppen igen. 

 

Hvis man til eksaminer eller i et krævende arbejdsliv skulle få lyst til at drage nytte af denne revolutionerende opdagelse, kan man blot gå i gang med en hvilken som helst slags svesker. Men pas på ikke at overdrive. En enkelt testperson ville overgå alle andre og satte derfor næsten 6kg svesker til livs. Mens sveden drev af ham, nåede han at tilbagevise Einsteins relativitetsteori, opfinde et superbatteri uden energitab og udvikle en ufejlbarlig metode til at vaske og tørre sokker, uden at de parvist bliver væk fra hinanden. Herefter overtog diarreen hans krop og sjæl, og han ligger efter 6 uger stadigvæk indlagt bevidstløs af dehydrering og skam. 

 

Præsentation og demonstration af sveskemetoden under pressemødet senere i dag, mandag den 1. april.